Payroll in de bouw

U spendeert uiteraard het liefst uw tijd aan belangrijke zaken als ondernemen en uitvoeren. Met een handige payroll constructie nemen wij de juridische en administratieve werkzaamheden van uw onderneming over. Zo hoeft u zich niet druk te maken over alle administratieve zaken die komen kijken bij personeelsbeheer en kunt u zich gewoon weer richten op waar u goed in bent: ondernemen.

Het voordeel van payrolling

Het grootste voordeel van het uitbesteden van uw backoffice is dat u meer tijd krijgt voor belangrijke uitvoerende taken binnen een onderneming. Zo kunt u nog meer tijd steken in verkoopactiviteiten, klussen of het begeleiden van uw personeel. Ook bent u eventueel geen tijd kwijt aan de selectie, werving en sollicitatieprocedure van administratieve medewerkers. Daarnaast heeft u zelf geen juridische of administratieve kennis nodig. Onze ervaren medewerkers hebben alle expertise in huis om alle administratieve taken succesvol af te ronden. Zo geeft u met een gerust hart alle werkzaamheden uit handen.

Welke taken nemen wij allemaal over?

Als uw medewerker bij ons op de payroll staat, betalen wij het salaris, de loonheffingen, versturen wij de loonstroken en jaaropgaven en voeren de administratieve taken die hierbij horen uit. Deze taken bestaan bijvoorbeeld uit het contractbeheer, contractentelling, loonaangifte en meer.

Payroll is niet hetzelfde als uitzenden

Een groot verschil tussen payrolling en uitzenden is dat u bij payrolling zelf de regie houdt over de werving en selectie van het personeel. Na de sollicitatieprocedure nemen wij het werkgeverschap en de loonadministratie van u over. Dit betekent dat de medewerker bij ons in dienst komt. Vervolgens leent u de werknemer in, net als bij een uitzendkracht of gedetacheerde.

Uw werknemer payrollen bij G&D Personeel

Kiest u voor G&D Personeel, dan kiest u voor:

V | Een ervaren en betrokken partner
V | Alle voordelen van payrolling
V | Meer tijd voor de belangrijkste taken van uw onderneming

NEEM CONTACT OP

Hengelderweg 22B , 6942 NB Didam
085-7326628
info@gdpersoneel.nl

BRANCHES

Voor werkgevers

VAKGEBIED

gend personeel

VACATURES

gend personeel

REFERENTIES

Personeel en advies