Personeel gezocht?

Direct op zoek naar vakkundige toppers? Binnen ons netwerk hebben wij voor al uw lege plekken een geschikte medewerker. Dus of u nu op zoek bent naar een timmerman of een specialistische tegelzetter … wij koppelen u aan de juiste persoon.

Het voordeel van uitzenden

Het grootste voordeel van uitzenden voor uw onderneming is de flexibiliteit die een uitzendcontract met zich mee brengt. U geeft aan voor welke periode en duur u een werknemer nodig heeft en dan zoeken wij een geschikte vakkracht voor u. Ook voor projecten die maar een dag in beslag nemen kunt u bij ons terecht voor de juiste uitzendkracht.

De procedure bij uitzenden

Zoals altijd begint het proces bij een inventariserend gesprek tussen u en G&D. In dit gesprek kunt u aangeven wat u nodig heeft, voor welk project en voor welke periode. Daarnaast kijken wij naar uw onderneming en de bedrijfscultuur die er heerst. Zo hebben wij aan de hand van één gesprek alle informatie die we nodig hebben om een geschikte uitzendkracht voor u te selecteren. Na het gesprek kijken of wij de geschikte kandidaat bestaat in ons bestaande netwerk. Wij selecteren op basis van kennis, aansluiting bij het bedrijf en beschikbaarheid.

Het netwerk van G&D

Door de jaren heen hebben wij een extensief netwerk opgebouwd van kundige vakkrachten die weten van aanpakken. Wij kennen ons werknemers door en door en weten dat ze altijd de beste prestaties voor u zullen leveren. Onze vakkrachten als timmerlieden, metselaars, tegelzetters etc. zijn in bezit van handgereedschap. Ook zorgen wij ervoor dat de uitzendkracht in de directe omgeving van het project woont en beschikt over een geldig rijbewijs.

NEEM CONTACT OP

Hengelderweg 22B , 6942 NB Didam
085-7326628
info@gdpersoneel.nl

BRANCHES

Voor werkgevers

VAKGEBIED

gend personeel

VACATURES

gend personeel

REFERENTIES

Personeel en advies