De werving en selectie van personeel in de bouw

Er komt veel kijken bij het werven en selecteren van echte vakkrachten. Niet alleen kost de procedure veel tijd, maar het aantrekken van echte toppers vergt ervaring. Daarom kunt u bij G&D terecht als u nieuwe bekwame mannen en vrouwen nodig heeft voor uw onderneming.

Waarom G&D?

Wij zijn niet alleen ervaren in het werven en selecteren van geschikte vakkrachten, maar ook adviseren wij ondernemers in de technische branche over de bouwkundige aspecten van een project. Deze mix van ervaring in zowel de selectieprocedure als het bouwkundige advies maakt ons een uitstekende recruiter in de bouw. Zo weten wij wat een werknemer moet kunnen en weten en wat hem/haar een geschikte kandidaat maakt voor u.

Wat maakt een kandidaat nu echt geschikt?

Een timmerman die alles weet van zijn/haar vak is misschien geen geschikte kandidaat voor uw onderneming. Hoe kan dit? Dit komt omdat inhoudelijke kennis niet de enige maatstaf is. Een goede medewerker weet daarnaast van aanpakken, past in de bedrijfscultuur en is representatief. Het kan lastig zijn om deze kwaliteiten te toetsen in een sollicitatieprocedure. Maar onze ervaren medewerkers kunnen deze indicatoren naar boven halen in een gesprek en tijdens het nabellen van referenties.

De procedure van het werven en selecteren

Om de juiste medewerker voor uw onderneming te vinden begint het traject van werven en selecteren bij u. Zo inventariseren wij in een kennismakingsgesprek uw behoefte, de cultuur van uw onderneming en de manier van werken. Aan de hand daarvan kijken wij binnen ons netwerk naar geschikte vakkrachten voor uw organisatie.

Snel personeel nodig?

Direct goed personeel nodig? Laat ons weten wat u zoekt en wij gaan direct aan de slag! Neem contact met ons op en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

NEEM CONTACT OP

Hengelderweg 22B , 6942 NB Didam
085-7326628
info@gdpersoneel.nl

BRANCHES

Voor werkgevers

VAKGEBIED

gend personeel

VACATURES

gend personeel

REFERENTIES

Personeel en advies